Thursday, February 2, 2012

PEMBUKAAN RANGKAIAN SMTT3i di TEMERLOH

Assalamualaikum wbr

Alhamdulillah, hanya kepada Allah selayaknya setinggi-tinggi syukur dilafazkan. Segala puji bagi Allah yang Maha Memiliki semua kerajaan sama ada di langit mahupun di bumi. Dengan segala limpah dan rahmat Allah Al-Karim dapat lagi kita bernafas dan membaca post ini hingga ke saat ini. Alhamdulillah.

Dengan izin Allah Al-Qodir Al-Muqtadir, SMTT3i telah menubuhkan 1 lagi rangkaiannya yang kini beroperasi di Temerloh. Pendaftaran bermula pada 1 Feb 2012 dengan kehadiran seramai 5 orang sebagai permulaan. Alhamdulillah, segalanya berjalan lancar dan mendapat sokongan penuh daripada ibubapa pelajar.Sedikit taklimat disampaikan oleh Tn.Hj. Suhardiman dan Ust Abd Latiff kepada ibubapa dan pelajar selepas pendaftaran dilakukan. Kemudian diadakan sesi penyerahan pelajar kepada pihak sekolah.

Sekolah ini beroperasi di bawah pihak pentadbiran yang diketuai oleh Tn.Hj.Suhardiman dan dibantu oleh Ustaz Abd Latiff sebagai mudir. Pemantauan dari masa ke semasa dilakukan oleh pihak SMTT3i di Cheras, bertujuan untuk menyelaraskan aspek kurikulum.

Dalam masa yang sama ia bertujuan untuk dijadikan pusat anak yatim dan pondok moden. Untuk itu, sumbangan daripada tuan/puan amatlah dialu-alukan.
Boleh hubungi SEKOLAH MENENGAH TAHFIZ TEKNOLOGI 3i AR-RASYIDIN.
LOT 2061, KG.PADANG LALANG,KM 8, JLN MARAN, 28000 TEMERLOH,PAHANG.
Tn. Hj. Suhardiman: 013-9356596 atau Ust Abd Latiff: 013-2007856

Kerjasama anda amatlah dihargai. Sekian.Terima kasih.

No comments:

Post a Comment